Polir, abrillentar i rebaixar

També ens dediquem a polir, abrillantar, rebaixar terres ja sigui de marbre, granit, entre altres. Treballem amb nostra maquinària d'empresa com pot ser polidores, abrillantadores, etc.

  • Polir es realitza quan el paviment està instal·lat o molt deteriorat, consisteix a rebaixar el sòl amb discos diamantats i aigua, aproximadament entre 3 i 4 mil·límetres, obtenint així una superfície llisa i igualant l'alçada de les peces col·locades.

El sòl ens queda mate i amb el porus obert s'ha de cristal·litzar o vitrificar amb segellador, per augmentar la brillantor i protegir el paviment.

  • Abrillantar s'utilitza discs confeccionats amb llana d'acer juntament amb una emulsió àcida, la qual en contacte amb el terra i per l'efecte de rotació i escalfament, poleix la pedra rebaixant-mil·lèsimes, obtenint una superfície plana i brillant. No és molt agressiu i no s'emporta les ratlles del paviment.

 

Contacta amb nosaltres sense cap tipus de compromís, et farem un pressupost gratuït i detallat, sempre ajustat a les teves necessitats.