MASCARETES QUIRÚRGIQUES

Paquets de 50UN

0.47

FUNCIÓ: la mascareta quirúrgica IIR un sol ús ha estat ideada per restringir la transmissió d'agents infecciosos, serveix per ajudar a prevenir el contagi procedent de microorganismes presents en gotícules respiratòries, a l'tossir o esternudar.

PROTECCIÓ: El tipus de mascaretes IIR compta amb tres capes protectores. En relació a la seva eficàcia de filtració bacteriana té una eficàcia igual o superior a l'98%. A més, el tipus IIR té una funció de resistència a les esquitxades de pressió igual o superior a l'16 kPa.

DISSENY: Aquestes màscares quirugicas  tenen un ajust nasal flexible, el disseny és plegable i compacte, de manera que la seva distribució i emmagatzematge resulta còmode i fàcil.

ADAPTABLE: aquesta  mascareta quirúrgica  permet adaptar-se a qualsevol tipus de rostre, garantint la màxima comoditat durant la seva utilització.

Totes les mostres assajades pos SGS mostren un percentatge de filtració major a el 99,8%.

NORMATIVA: Mascaretes quirúrgiques fabricades d'acord amb Directiva 93/42 / CEE relativa a productes sanitaris seguint norma EN 14683: 2019 + AC: 2019. Test Report homologat per SGS.